Debrecen, Aquaticum Gyógy- és Fürdőközpont

Az épületegyüttes – ahol szálloda mellett, strand, termál- és élményfürdő, masszázsközpont és gyógyászati részleg egyaránt működik – belső tereibe terveztünk és gyártottunk komplex információs rendszert. A hotelben minden szinten tapintható térkép található, az egyes szolgáltatási egységek helyét fali vagy mennyezeti irányjelző táblák mutatják, a helyiségek ajtói mellett funkciójelző táblák vannak. A táblák nagy része tapintható felirattal; Braille-írással együtt készült.

Az információs rendszer a végleges formáját igen sok egyeztetés, különböző grafikai és gyártmánytervek, kész információs táblák bemutatása után nyerte el. A táblák végül Formofix eloxált alumínium keretrendszerbe kerültek. A felirati mezők az általunk leginkább alkalmazott technológiával készültek; alumíniumlemez hátlapra nyomtatott fóliát kasíroztunk. A nyomtatott fólia matt átlátszó fedőfóliát kapott. A Braille-feliratok ill. a tapintható alaprajzi táblák domború elemei közvetlenül a lemezre, a fóliák alá kerültek.

P1020683k
P1020817k
P1020879k
P1050408k
A weboldalon cookie-kat használunk, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Amennyiben tovább használod weboldalunkat, úgy elfogadod a cookie-kat. A részletekért kattints ide!